LEK MED TALLENE – OG FÅ KUNNSKAP PÅ KJØPET!

Gjennom “Min Første 1-2-3” får barnet grunnleggende erfaringer med tall, telling og matematikk. Den naturlige nysgjerrigheten for tallenes verden stimuleres gjennom engasjerende fortellinger om Tellefanten og vennene hans.

“Min Første 1-2-3” er et godt hjelpemiddel for deg som vil hjelpe barnet ditt å bli glad i tall og matematikk. Gjennom bøker om tall ønsker vi å gi deg ideer til hvordan du kan gjøre barnet ditt bevisst på tallene og den rollen matematikk spiller i dagliglivet vårt.

DETTE FÅR DU:

Alle de 15 bøkene i 123-serien som e-bøker med lyd. Du kan velge om du vil ha lyden av eller på. Bøkene lastes enkelt ned til nettbrett og smart-telefon via Gobokens app. E-bøkene blir tilgjengelige straks du har bestillt! Du har fri tilgang fra alle dine enheter i 12 måneder, med gratis fornying om du ønsker det.

E-bøker er et supert tillegg til fysiske bøker. Med bøker på nettbrett eller mobil har du alltid godt lesestoff for hånden.

ARTIGE HISTORIER

Gjennomgangsfigurene i serien er de to bestevennene Diddi og Jesper. Sammen med Tellefanten opplever de mange spennende talleventyr.

Les mer om Tellefanten og vennene hans

MER ENN BARE TALL

Hver bok vektlegger emner som støtter opp under barnas naturlige nysgjerrighet for matematikk.

Les mer om pedagogikken her

FÅ HELE 1-2-3-SERIEN DIGITALT FOR KUN 299!